mandag 19. mai 2008

Itsy bitsy teenie weenie green bikini


Bikinisesongen er rett rundt hjørnet og her er 3 tips til hvordan du gjennomfører den, green style:
  1. Bruk det du har. Hvis du har hatt for vane å kjøpe en (eller to) bikinier hver eneste sommersesong har du antakelig en god samling nå. Om du er en anelse lei bikiniene kan du freshe dem opp med tilbehør som perler, eller lage nye kombinasjoner - for eksempel en sort bikiniunderdel til en zebramønstret overdel.
  2. Om du ikke har angst for å bruke andres bikinier, kan du finne godbiter både på vintagebutikker, i skuffen til mor eller bytt med en venninne. Min favorittbikini gjennom tidene var en skimrende brun bikini som mamma hadde kjøpt på 70-tallet.
  3. Må du kjøpe en ny bikini, så la den være grønn. Ikke nødvendigvis fargen altså. Butikker som Fashion-Conscience selger bikinier laget av økologisk bomull. Om du vil ta den helt ut, eco-style, kan du satse på en bikini med solpanel (se bildet over) som lader opp iPod-en din mens du speider etter hunks på stranda ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Solcelle bikini, artig.

Tante Ingrid sa...

Litt av et påfunn ja, men jeg lurer på hva som skjer om en tar seg et bad med den :D

Tonje sa...

bikinien på bilde var peen, hvor er den fra? xP

Tante Ingrid sa...

Det er solcelle-bikinien :) Har ikke funnet ut hvor den kan kjøpes ennå, bare lest om den på forskjellige miljønettsider som Treehugger