fredag 18. juli 2008

Kiki Vintage


Another vintage Ebay store! Kiki Vintage er lokalisert i Lover Lane, Australia og selger masse kjoler, pluss noen vesker og sko. Cool layout og prisene starter på rundt 14 australske dollar (ca. 70 NOK) Den grønne jegeren har plukket ut noen snygge plagg; rå støveletter med åpen tå, kjole med paislymønster (høstmote 2008!) og en søt svart jumpsuit med prikker og store knapper.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Jeg fant ikke epostadressen din. Er NU-pensjonist, ikke fryktelig bevisst i hverdagen, men prøver å bedre meg.

Er sminkeavhengig, og er veldig begeistret for produktene fra www.everydayminerals.com. Kjenner du til dem? Både prisene og kvaliteten får meg til å smile. God helg! :)

Tante Ingrid sa...

Hei du :) Epostadressen min er greenhunterblog@yahoo.no. Jeg blir glad for mail! Flott at du har lyst til å satse på en grønnere hverdag. Jeg gikk fra litt til veldig bevisst i løpet av et halvt år etter jeg startet bloggen, ettersom jeg er på konstant jakt etter mer miljøvennlige alternativer til det meste.

Everydayminerals har jeg hørt om men ikke testet ut ennå, så takk for tipset :) Er det noen av produktene deres du vet er ekstra gode?

Anonym sa...

Ja, de har gode øyenskygger og rouge. Jeg liker at øyenskyggene er kategorisert i matt/perlemor/shimmer. Enkelte av rouge-variantene er veldig fargesterke (vanskelig å få lite nok på kosten), men produktene er enkle å blande - så du kan lage dine egne nyanser med f.eks. en lysere øyenskygge eller concealer.

Foundationen er også av høy kvalitet, og ser utrolig fin ut når man har funnet riktig nyanse. Det er bare å bestille gratis prøvesett og jobbe seg frem til det ser bra ut. Jeg blander to ulike. Prøver egentlig å slutte/trappe ned på foundation, men enkelte komplekser fra den kvisete fjortenårsalderen er usedvanlig hardnakkede. ;)

Kostene er også gode!

Har ikke prøvd leppeprodukter, men noen av kremene. De var veldig fete og oljete (nesten som vaselin), og ikke noe for meg.

Tante Ingrid sa...

Super info, takk skal du ha :) jeg er på jakt etter en frisk rouge nå, så kanskje jeg skulle gitt dette merket et forsøk.
Skjønner godt hva du mener med foundation :) Jeg synes det er lettere å bare bruke concealer der det trengs om sommeren, men iblant koster jeg litt mineralfoundation på nese, kinn og hake for å jevne ut. (bareMinerals medium/beige er perfekt!)