mandag 16. juni 2008

Sleepy Head Vintage


Som dere sikkert har lagt merke til er den grønne jegeren på evig søken etter gode vintageselgere på Ebay. Denne gangen kom jeg over Sleepy Head Vintage fra Chicago som selger gamle godbiter fra $9.99. Over ser dere tre plagg jeg liker: sorthvit paljettopp, skjørt med etnisk trykk og sort wetlookkjole fra Betsey Johnson.

3 kommentarer:

marie sa...

fine klær. jeg liker bloggen din, du tar opp ett viktig tema. jeg vil definitivt linke deg!

Anonym sa...

Viste du at for å lage økologiske grønnsaker må man plante på et område som er tre ganger så stort enn om man bruker vanlige sprøytemidler for å ende opp med samme mengde grønnsaker. Det betyr at hvis mange forbrukere krever økologiske matvarer vil det sansynligvis bety at naturlig skog blir hogget ned for å drive jordbruk over et større område.

Så hva er mest skadelig for kropp og miljø? Å bruke sprøytemidler, eller å hogge ned skogen?

Tante Ingrid sa...

To Marie på en gang gitt :)
Marie 1: takker og bukker! Jeg har lagt bloggen din til linklisten min.
Marie 2: jeg setter pris på innspill og er veldig klar over at denne saken har flere sider. Allikevel synes jeg debatten bør tas et annet sted en bloggen min, ettersom jeg skriver om miljøvennlig mote og skjønnhet. At jeg selv velger en del økologisk dyrkede matvarer er kun en personlig overbevisning og formidles ikke som det eneste rette :)