onsdag 9. april 2008

Cutwork

Det første jeg falt for var den sorte, cutwork-kjolen fra Kate Moss' vårkolleksjon for Topshop (midten øverst) Så la jeg merke til Helena Christensen i en fantastisk versjon på lanseringsfesten for Pilgrim-smykkekolleksjonen hennes og deretter den stilige kjolen fra Stella McCartneys høstvisning. Jeg snoket derfor rundt på Ebay og fant tre finfine versjoner :D Close-up av Christensen nedenfor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! På "vegne" av ei svensk kvinne som gjør studier på norsk og svensk mote leter jeg etter populære norske moteblogger, kan du eller leserne dine anbefale denne bloggen eller andre moteblogger som jeg kan videresende til hun som gjør en studie om dette? Har skrevet i min norske blogg om dette men ikke fått noe respons, dessverre, kanskje det er et relativt dødt emne i Norge dette med moteblogger ala Blondinbella? Venter og ser jeg. Hei så lenge
www.metrobloggen.se/liss
www.fitnessliz.wordpress.com

Tante Ingrid sa...

Hei! Jeg vil selvsagt anbefale min egen blogg ;) men den er i all hovedsak rettet mot miljøvennlig stil, og ikke generell mote. Kanskje leserne har noen gode tips.