onsdag 9. april 2008

Dagens grønne tips

Et triks jeg har hentet fra mamma - som teoman bruker jeg vannkokeren rimelig mange ganger om dagen. For å spare energi har jeg nå begynt å koke opp nok til å fylle en termos om morgenen og så henter jeg bare varmt vann fra den når jeg trenger en koffeinfiks ;) (Bildet er fra HealthyLivingNYC)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Leser bloggen din ofte, bra noen tar initiativ til å skrive om økologiske produkter!! Hvilken te drikker du? Jeg elsker Revolution hvit te med pære smak, og lurer på om du vet hvor man får kjøpt den..Vet de selger den i en samlepakke på Gutta på haugen, men vi gjerne kjøpe en eske med bare den i.

Marie sa...

Anbefaler Le Palais Des Thés som ligger i Markveien på Løkka, og i Vibesgate på Majorstua. De har masse god te fra hele verden, mye av det er også økologisk.

Tante Ingrid sa...

Takk for tips, jeg er på evig søken etter god te selv :D Etter miljøengasjementet grep meg har jeg forsøkt å kun kjøpe økologisk te og siden jeg ikke bor i hovedstaden finner jeg teen på de større matvarekjedene og helsekostbutikker. Gode hverdagsvarianter er Coops økologiske ceylon te og Confectas Earl Grey Tea. Ellers har Helios et enormt bra utvalg med økologiske urteteer på boks. Personlig er jeg stor fan av marokkansk peppermyntete, som Numi Moroccan Mint. Forsøkte å løse Revolution-te-saken, men eneste utsalget av enkeltpakker jeg fant via nett er Revolutions egen nettbutikk som desverre ikke shipper til Norge :/ Jeg skal forresten prøve å lage en bloggpost om anbefalte økologiske te-merker.

Bagita sa...

Når det gjelder te, er nok Glamourbibliotekaren den rette å forhøre seg med: glambibliotekaren.blogspot.com/

Tante Ingrid sa...

Ja, glamourbibliotekaren er flink, men på den annen side fokuserer ikke hun på økologisk te :)

Bagita sa...

Sant sant - syns bare huske at hun hadde skrevet noe om den Revolution-teen en gang

Anonym sa...

Jeg bor på vestlandet, og klarte ikke å finne noen som solgte revolution te i nærheten. Endte derfor opp med at jeg kontaktet forhandleren i norge som heter Kaffa. De sendte meg 5 pakker med te, hver på 30 te poser. Kjempebra service. Ambefales. http://www.kaffa.no/