søndag 27. januar 2008

Stil med samvittighet

Et av mine nyttårsforsetter for 2008 kommer antakelig til å påvirke min personlige stil i aller høyeste grad: Hvis jeg skal kjøpe klær og tilbehør, skal det være brukt, økologisk, fairtrade eller gå til en meget god sak. På den måten håper jeg min klesfiksering vil være til minst mulig belastning for miljøet og andre beboere på jorden, for ikke å snakke om langt mer kreativ! På bildet er Jane Birkin, et av mine stilikoner.

2 kommentarer:

Bagita sa...

Jeg tenker at det er bra å kjøpe klær av høy kvalitet også. De er ofte dyre(re), men varer og varer, og ofte er de så klassiske at en har glede av dem i åresvis. For en med studentbudsjett syns jeg forsettet ditt er supert. I det hele tatt er det fint å være bevisst i et forbrukssamfunn som har gått en smule av hengslene.

Tante Ingrid sa...

Det var godt poeng :) Det er STOR forskjell på en genser som nupper eller topp som rakner etter én sesong, i mot plagg en kan bruke i åresvis. Et annet miljøvennlig triks er å bygge opp en god basisgarderobe og heller følge trendene med tilbehør en finner på bruktbutikker. Det er ikke minst en fabelaktig studentbudsjettløsning :)